15 TEMMUZ DERNEKLERİ

15 TEMMUZ DERNEKLERİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bazı milli değerler, Türk tarihi ve demokrasisi için önemli günler ne yazık ki bazı dernek, vakıf ve oluşumların eliyle istismar ediliyor.

15 Temmuz şanlı direnişi üzerinden ve milli irade vurgusu yapan yığınla dernek kuruldu son yıllarda.

15 Temmuz ve ülkenin bağımsızlığı ve bayrağımızın soylu bekçiliğini yaparken şehit düşmüş ya da gazi olmuş kahramanlarımızın gerçek anlamda ve her zorluğunda yanında olan samimi dernekleri ayrı tutarsak,  bu alanda ciddi bir istismar ve değer erozyonu yaşanıyor.

Bir çoğu üç-beş kişiden oluşan yönetim kurulları marifetiyle şatafatlı sözler ve iddialarla kurulan, milletimizin gönlünde taht kuran şehitlerimizin yakınları ve devlet büyüklerimizle çekilen resimlerle şov ve icrayı faaliyet yapan derneklerin samimiyetsizlikleri kendilerini kısa sürede ele veriyor ve gerçek yüzlerini açık ediyor.

15 Temmuz bir destandır ve bu destanları yazanlar bellidir.

Hem arşiv hem televizyonların yayınları bu destanın şahitleridir.

Kurulan hiç bir dernek; ne şehitlerimizi ne de sadece Hakk’a ve halkına güvenen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kahramanlığını anlatmaya yetmez.

Derneklerimiz, ülkemize ve milletimize kasteden bu ihanetin mağdurları yerine bazı mevki ve makamlara hoş gözüküp kendi çıkar ve menfaatleri yönünde faaliyet gösterdiklerine dair haberler okuyoruz.

Fethi Sekin şehidimize külliye yapmak amacıyla duyarlı ve hayırsever insanlarımızdan maddi yardım toplayıp sembolik bir temel atıp ardından sırra kadem basan dernek tüm bu yazdıklarımıza somut bir örnektir.

 Şehitlerimizin ne derneğe ne de süslü püslü söz ve başkanlara ihtiyacı var.

Yüce Yaradan şehitlerimizi en ala mevkide ve peygamberlere komşu olarak cennetinde misafir ederken, devletimiz de geride kalan yakınlarına her türlü desteği ve müşfikliğini gösteriyor.

Kısaca şehitlerimizle milletimizin arasına girmeyin ve lütfen gölge etmeyin. İhsanınızı, şöhretinizi ve rantınızı farklı alanlarda ve mecralarda arayınız.