112 VE UMKE EKİPLERİ GÖREVLERİNİ BAŞARIYLA YERİNE GETİRDİ

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın Elazığ ziyareti sırasında miting alanında görev alan İl Sağlık Müdürlüğüne  bağlı 112 ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) görevlerini başarıyla yerine getirdiler.

112 VE UMKE EKİPLERİ GÖREVLERİNİ BAŞARIYLA YERİNE GETİRDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşlara hitap edeceği miting alanında sabahın erken saatlerinde 112 İl Ambulans Servisi Başhekimi  Dr. Işık AZTEKİN’ in sevk ve idaresinde yerlerini alan ekiplere  İl Sağlık Müdürü  Doç. Dr. Cahit Polat, yöneticiler  ve çalışanlar  eşlik ettiler.

İçinde her türlü acil müdahalenin yapılabileceği bir çadır hastane kuran 112 ve UMKE ekipleri  ziyaret boyunca baygınlık geçiren, tansiyonu düşen ve genel durum bozukluğu yaşayan vatandaşları anında çadır hastaneye naklederek tedavilerini sağladı. Durumu ciddi olan vatandaşların ise 112 Acil Servis Ambulansları ile hastanelere sevkleri sağlandı.

Alınan sağlık tedbirlerinde 2’si doktor, 112 ve UMKE ekiplerinden oluşan 70 yardımcı sağlık personeli, 14 ambulans ekibi alanda görev aldı. İl Sağlık Müdürü  Doç. Dr. Cahit POLAT miting sonunda görevlerini başarıyla tamamlayan ekipler ile  bir araya gelerek, kendilerine teşekkür etti.