11 çocuk annesi Semra Kaya ve 3 çocuğundan haber alınamıyor

Erkan BAY/Elazığ'da 11 çocuk annesi Semra Kaya'dan (47), 3 çocuğu ile birlikte haber alınamıyor.

11 çocuk annesi Semra Kaya ve 3 çocuğundan haber alınamıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ'ın Hicret Mahallesinde yaşayan  Semra Kaya ,18 gün önce çocukları Muhammed (11),Emirhan (9) ve Umut (9) ile birlikte kayıp oldu. Eşi Hikmet Kaya (50), eşinin bulunması için yetkililerden yardım bekliyor.

Eşinin kaybolduğu kardeşinden haber aldığını  ifaden eden Hikmet Kaya," Eşim kaybolmadan bir gün önce  akşam ben köye gittim. Sabah kardeşim aradı ve eşimin evde olmadığını  söyledi. Bunun üzerine her tarafa başvurdum ama bir sonuç alamadım. Eşim bana bağırırdı, çocuklara bağırırdı. Ben de bazen bağırırdım. Arapgiri aradım, Keban'ı aradım, Pertek'i aradım, İstanbulu aradım, Malatyayı aradım hiç bir yerde bulamadım." dedi.

30 yıllık evli olduklarını ve 11 çocuklarının olduğunu ifade eden Kaya, "11 çocuğumuz var. 5 çocuğum evlidir. Şuan yanımda 3 çocuğum var. Diğer çocuğum da anneleriyle birlikte kayıp. Eşimin evine dönmesini istiyorum. Çocuklarımın anasıdır. 18 gündür ben uyumamışım. Başvurmadığım yer kalmadı. " şeklinde konuştu.

Nazlıcan Kaya (18) ise yaptığı açıklamada, "Devletimizden yardım istiyoruz. Annemin ve kardeşlerimden bir bilgi almak istiyoruz. Anneme de sesleniyorum. Nerdeyse çıksın gelsin." dedi.