1. Olağan Genel Kurul Gerçekleştirildi

Genel Merkezi Elazığ'da olmak üzere tüm ülkede teşkilatlanmasını sürdüren Huzur Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (HUZUR-SEN) Seçimli 1. Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi.

 1. Olağan Genel Kurul Gerçekleştirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Şehitler  için  saygı duruşu ve istiklal marşının  okunmasıyla başlayan Genel Kurul Toplantısı, Divan seçimi ve Kurucu Başkan Murat Böçkün’ün konuşmasıyla devam etti.

Elazığ, Malatya ve Bingöl illerinden katılımın olduğu sendika Genel Kurul Toplantısında, Söz alan Kurucu Genel Başkan Murat BÖÇKÜN, Türkiye’de sendikacılığa yeni bir soluk getirmek, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının tamamını kucaklayıcı ve yapıcı bir şekilde bir araya getirmeyi ve bunlara mesleki ayrım yapmadan tümüne adaletle hizmet etmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Böçkün,’’Kendisini Devletine, Milletine, Milli ve Manevi değerlerine bağlı hisseden. Bu ülkeye vatandaşlık bağıyla bağlı olan, yurt içi ve yurt dışında hizmet eden her ferdi temsil etmeye aday olduklarını söyledi.

Böçkün, Huzur Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikasının gücünü üyelerinden alan ve Millete  gece gündüz demeden, yağmur çamur dinlemeden, en zor şartlarda hizmet eden Sağlık Personelinin vefakar ve cefakar duruşunu temsil ettiklerini belirtti.

 Daha Sonra söz alan Sendika Kurucu Genel Başkan Yardımcılarından Muhammed Necati ÖZKAN, Huzur Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikasının amaç ve faaliyetleri hakkında bir sunum yaptı.

 Son olarak Kürsüye Sendikanın Fırat Üniversitesi temsilcisi Murat Gülen çıktı ve Sendikacılık Tarihi ve Osmanlıdan Günümüze Türkiye’deki sendikacılık faaliyetleri hakkında bir sunum gerçekleştirdi.