1 galibiyet yönetime yetti!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor'da, alınan başarısız sonuçlara rağmen Teknik Direktör Orhan Kaynak ile yola devam kararı çıktı

1 galibiyet yönetime yetti!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’de geride kalan 7 hafta sonunda 4 puan alabilen ve Karabükspor ile birlikte ligin dibine demir atan TY Elazığspor’da yönetim, başarısız sonuçlara rağmen herhangi bir girişimde bulunmuyor.

Elektrik başta olmak üzere tesislerde devam eden bir çok probleme çözüm bulamayan Bordo-Beyazlı yönetim, saha içindeki oyundan da memnun olacak ki Teknik Direktör Orhan Kaynak’tan vazgeçmiyor.

Konuya ilişkin olarak açıklamalar yapan TY Elazığspor Başkanı İrfan Yumakgil, “Biz Orhan Kaynak ve futbolcularımıza güveniyoruz. Kimseye herhangi bir yaptırım uygulanmayacak. Orhan Kaynak takımımızın başındadır. Pazar günü evimizde oynayacağımız Gazişehir Gaziantep karşılaşmasını kazanıp kötü gidişatı geride bırakacağız" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli oyunculardan kurulu olmasına rağmen 4 puanla 17. basamakta olan Bordo-Beyazlı ekibimiz, tamamen gençlerden kurulu Eskişehirspor’un bir sıra altında yer alıyor.