1-1'lerini üzmediler!

TFF 3. Lig 2. Grup'un 3. Haftası'nda Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, sahasında karşılaştığı Esenler Erokspor ile berabere kaldı

1-1'lerini üzmediler!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor, TFF 3. Lig 2. Grup’un 3. Haftası’nda İstanbul ekibi Esenler Erokspor ile karşı karşıya geldi. 16 Eylül Pazar günü saat 15.30’da Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanan ve Bayburt Bölgesi C Klasman Hakemi Murat Türkoğlu’nun düdük çaldığı maça temsilcimiz; Engin Olgun, Osman Bodur, Eren Can Özçelik, Mustafa Soytaş, Nihat Apaydın, Ertuğrul Köktürk, Cenk Cengiz, Ferhat Canlı, Enver Abdullah Filiz, Furkan Yiğit ve Ali Akburç onbiriyle başladı.

Maça etkili başlayan konuk takım 8. dakikada öne geçti. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşu sonrası ceza sahası içerisinde oluşan karambolde topa son olarak dokunan Hayrullah Erokspor’u 1-0 öne geçirdi. Golden sonra kontra ataklarla etkili olmaya çalışan İstanbul ekibine karşı hücum varyasyonlarında eksik kalan temsilcimiz, soyunma odasına 1-0’lık mağlubiyetle gitti.

İkinci yarıya etkili başlayan temsilcimiz yapılan oyuncu değişiklerinin ardından ritim yakaladı. 59. dakikada savunmadan uzun topla çıkan temsilcimizde Muhammet Can Öztürk kaleciyle karşı karşıya kaldı ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

Müsabakanın son dakikaları ise nefesleri kesti. Esenler Erokspor’un net fırsatlarında kaleci Engin kalesinde devleşirken, temsilcimiz son dakika Muhammet Can ile karşı karşıya bir pozisyondan faydalanamadı ve müsabaka 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.

Puanını 2’ye yükselten temsilcimiz, gelecek hafta deplasmanda Kırşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.